Koska tuuli kuiskii

(7 tuotearviota)

20,00

Varasto loppu

Osasto:

Kuvaus

Koska tuuli kuiskii on Elina Salmisen toinen runokirja, joka jatkaa Jos minä jostain alkaisin -runokirjan Kesken-trilogiaa ja kutsuu lukijansa aikuisen perhosen matkaan.

Lisätiedot

Paino 0.3 kg
Mitat 21 × 15 cm

About the author

Comments

 1. Aivan ihana teos – kiitos Elina – suosittelen kaikille. Aivan upeeta, että joku osaakin kirjoittaa auki kaikki ne asiat mitä me kaikki ajattelemme. Ostin myös kortteja ja kassin. Kortteja on kiva lähettää tai antaa kaverille, joka painii murheiden keskellä tai muuten vaan muistuttamaan, että elämä ei ole vielä “valmis”, se on aina vähän kesken, “take it easy”, sä olet hyväksytty just sinuna ja että sun polku muuttuu koko elämän ajan, ota siitä kaikki irti ja opi uutta. Iso kiitos ja hali.

 2. Kiitos Elina,
  Tilasin uuden KOSKA TUULI KUISKII runokirjan ja pidin siitä ihan yhtä paljon kuin edellisestä ( ja siitä pidin todella paljon!)
  Jotenkin osaat niin oivaltavasti ja rehellisesti kirjoittaa juuri niistä asioista joita tässä elämän varrella on tullut koettua.

  Me luetaan näitä runoja myös yhdessä mieheni kanssa ja hän sano että “näitä runoja minäkin ymmärrän:) ”

  Täyden kympin kirja ja yks lemppari teos omassa kirjakokoelmassa!
  -Satu

 3. Jos minä jostain alkaisin ja Koska tuuli kuiskii ovat molemmat runokirjoja,jotka täytyy omistaa, jotta niitä voi käsin koskettaa. Runot nimittäin tulevat kansien läpi tajuntaan! Syvällisiä oivalluksia ja kaunista kieltä sisältävät runot ja ajatukset saavat janoamaan trilogian kolmatta. Kiitos kauneudesta,lohdusta ja toivosta,Elina?!

  -Tarja

 4. Ihan mielettömän hieno kokonaisuus tämä koko trilogia. Olen käyttänyt niitä erilaisissa naisten kokoontumisissa sekä työssäni. Ei tilannetta etteikö ihmiset olisi tulleet kosketetuksi ja hoidetuiksi. Kiitos Elina!

 5. Aivan ihania runoja, niin kuin,jos minä jostain alkaisin, kirjassakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *