Luennot ja työpajat

Keskeneräisyyden kauneus on yläteema, josta en näytä pääsevän eroon puhun sitten yrityksessä, yhteisössä tai vaikkapa seurakunnan naistenillassa.

Keskeneräisyydestä löytyy loputtomasti syvää elämänviisautta ja arkisia esimerkkejä, jotka vetävät minua puoleensa, ja joiden avulla rohkaisen kuulijoita katsomaan omaa elämäänsä armollisemmin ja avarammin. 

Luentojen yhteydessä saatan myös lukea runojani ja kertoa tarinoita niiden taustalta.  Kysy lisää, niin muokataan teidän tapahtumastanne kohdeyleisön näköinen! 

“Elina Salminen piti meidän työyhteisössä vuorovaikutteisen luennon keskeneräisyydestä. Teema on ajankohtainen niin asiantuntijatyössä kuin arkielämässä muutoin. Puheenvuoro kosketti ja herätti paljon keskustelua.” – Kirsi

“Elina Salminen piti työikäisille naisille suunnatussa illassamme alustuksen aiheesta Keskeneräisyyden kauneus ja kipu. Alustus oli syvällinen, mutta samanaikaisesti arkiseen elämään nivoutuva. Elina käsitteli kipeitäkin asioita lempeästi ja turvallisesti. Teemat tarjosivat myös moneen eri elämäntilanteeseen rohkaisua ja lohdutusta ja hengellisyys tuli sopivasti muun puheen lomassa kauniilla tavalla kokonaisuuteen sovitettuna. Suosittelen Elinaa lämpimästi muiden seurakuntien ja toimijoiden eri tilaisuuksiin. Osallistujien palaute oli yksinomaan myönteistä ja kiittävää. Ilta toimi tosi hyvin verkossa ja kuuntelua rytmitti Elinan valitsemat kauniit kuvat ja niihin liitetyt tekstit sekä hänen lukemansa runot. ”  – Hannele Siltala, projektikoordinaattori, työnohjaaja, Raision seurakunta

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia