Kirjoita se kauniiksi

(9 tuotearviota)

20,00

Osasto:

Kuvaus

Kirjoita se kauniiksi on Elina Salmisen rehellinen kertomus kasvustaan runoilijaksi – sen kipupisteistä ja näköalapaikoista, joiden kautta lukija pääsee kurkistamaan suosittujen Kesken-runojen taakse. Kirjassa on Elinan elämäntarinan lisäksi parikymmentä julkaisematonta runoa sekä aforismeja.

Mitat: 112 sivua, 330 g, kova kansi.

 

 

About the author

Comments

 1. Jos Elinan runoihin voi lisätä syvyyttä, tämä tarina sen tekee. Proosan ja runojen vuorottelu on kaunista ja herkkää. Tarinan muoto antaa tilaa lukijan reflektiolle ja tunteille.

 2. Kiitos Elina uudesta kirjastasi, se on kaunis, herkkä ja samalla niin vahva ja voimakas.

  En tiedä osaanko asetella sanani oikein, että saisin sanottua sen, mitä kirjaa lukiessani koin ja mitä nousi päällimmäisenä pintaan, mutta se on kyllä se rohkeus, rohkeus uuden edessä ja rohkeus takaiskujenkin jälkeen jälleen yrittää, koska sydän sanoo niin, vaikka häpeä kuiskisi korviin mitä tahansa.

  Aito, rehellinen ja tosi. Kirjan sanoma resonoi niin, että sielussa soi!

 3. Sain kirjan tänään postitse ja en voinut laskea sitä kädestäni, vaan se oli pakko lukea yhdeltä istumalta. Kirja kosketti, liikutti ja herätti paljon ajatuksia. Elinalla on lahja ilmaista tunteita ja kasvua ja hän todellakin onnistui kirjoittamaan sen kauniiksi. Suosittelen lämpimästi Elinan kirjaa jokaiselle! Tämä oli hieno lukukokemus, johon tulen palaamaan varmasti toisenkin kerran.

 4. Löysin itseni monilta kirjasi sivuilta.
  Päässäni pyörivät syksyiset luopumiset tuulet, toisaalta tuoksuu kevään vihreys. Häpeänkin aiheita riittää. Voi kuinka tuttua tuo kiltteyden syndrooma. Kellarissakin olen käynyt, joihinkin lokeroihin etsin vielä avaimia. Mutta matkalla ollaan. Oivalluksia rohkeudesta. Askeleita vapauteen. Kalliolta on hyvä ponnistaa. Isän kämmen kestää. Sieltä on hyvä tulla löydetyksi.
  Niin suuri kiitos Elina tästä elämäsi avauksesta. Lohduttavaa. Rohkaisevaa. Rakastettavaa. ❤️

 5. Tarina soljui kivasti ja runot välissä tukivat sitä hienosti. Raikas ja erilainen kirja, johon Elinan omat kokemukset toivat todellakin syvyyttä. Lukiessa pystyi palaamaan omiin kouluvuosiin ja kohtaamaan kipupisteitäkin. Kirja oli pakko lukea yhdeltä istumalta ja siihen varmasti palaan monta kertaa. Kiitos jälleen – Elina kirjoitit sen kauniisti!

 6. Kauniisti kirjoitettu tarina elämästä ja matkasta. Hienoja pohdintoja ja oivalluksia.

 7. Minäkin sain eilen omani postissa ja luin, itkin. Itkin koskettavasti kirjoitettua runoilijan matkaa, mutta itkin myös kauniisti sanoitettua matkaa johon sain itse samaistua. Löytää sanoja. Kiitos <3

 8. Luin juuri loppuun kirjan Kirjoita se kauniiksi. Uusien oivalluksien orastuksia, vanhojen oivallusten vahvistuksia ja kyyneleitä tuli lukiessa. Aivan upea ja koskettava kirja! Kiitos Elina, että olet sen tehnyt! Tarina kosketti, tapa, jolla sen kerroit, kosketti ja runot tekstin lomassa koskettivat. ❤

 9. Tämä kirja kertoo Elinan tien runoilijaksi, kirjassa on välähdyksiä Elinan elämästä. Kirja pitää sisällään myös paljon runoja. Tämä on tarina oman paikan löytämisestä, luottamuksesta ja rohkeudesta. Kirja on todella kauniisti kirjoitettu, ja se saa myös lukijan pohtimaan omaa elämäänsä ja elämän valintojaan.
  Tässä olisi oiva lahjakirja äidille, kummitädille tai muulle tärkelle ihmiselle. Kylkeen joku Elinan runokirja ja vähän herkkuja, niin lahja olisi valmiina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *