Ale!

Kesken-verkkorunokurssi

Arvio 5.00 5:stä perustuen 3 asiakkaan arvioon.
(3 tuotearviota)

39,00 30,00

Kuvaus

Kesken-verkkorunokurssi sopii niin aloitteleville kirjoittajille kuin enemmänkin ehtineille!

Kurssi sisältää neljä jaksoa, jotka voit kuunnella ja toteuttaa milloin ja missä sinulle parhaiten sopii. Jokaiseen jaksoo kuuluu noin 15 minuutin mittainen opetus, jonka voit kuunnella kännykältäsi tai tietokoneeltasi sekä kurssimuistiinpanot ja aiheeseen liittyviä helppoja harjoituksia. Tehtävät kannustavat sinua oman runoäänen ja luovuuden löytämiseen.

 1. Jakso, Oma ääni: Kaikkea ei ole vielä kirjoitettu
 2. Jakso, Oma suunta: Runon kuvakulma ja zuumaus
 3. Jakso, Oma reitti: Runon kuvallisuus ja runo äännetasolla
 4. Jakso, Oma tarina: Somen ja painetun media mahdollisuudet

Kurssin jälkeen voit halutessasi lähettää kurssin aikana tai sen jälkeen kirjoittamasi tekstit Elina Salmiselle saadaksesi niistä lyhyen palautteen.

 

3 arviota tuotteelle Kesken-verkkorunokurssi

 1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Aila (varmistettu kirjoittaja)

  Pidin kovasti tästä kurssista. Harjoituksia oli mukava tehdä silloin kuin itselle sopi, eivätkä yksittäiset jaksot olleet liian pitkiä. Minulle oli uutta zoomaus-asia sekä kuvan ja tekstin yhdistäminen. Siitä nyt oikein innostuin ? ja päätin aloittaa omien korttien tekemisen. Kiitos!

 2. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Pirjo R.

  Kiitos runokurssista! Ohjeet ovat niin yksinkertaiset ja selkeät, että niiden avulla on helppo päästä alkuun. Kirjoitan preesensissä, koska itse ainakin innostuin harjoituksista niin, että kurssi kohdallani jatkuu ja jatkuu… Kaivoin esille vanhat päiväkirjani, joissa on materiaalia runoissa työstettäväksi. Terapeuttista toimintaa! Mukavaa oli myöskin saada Elinan arviointi omista harjoituksista.

 3. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Hanna (varmistettu kirjoittaja)

  Netti-runokurssi antoi minulle piristäviä uusia näkökulmia kirjoittamiseen. Oli niin ihana uppoutua kirjoittamaan Elinan opastuksella. Kurssilta sain hyviä käytännön neuvoj. Erityisesti arvostin mahdollisuutta saada palautetta omiin tekeleisiin.

Lisää arvio