Kuuntele!

Tämä tavallinen tarina -podcastit ovat enemmänkin sinne päin kuin ihan justiinsa. Eli ne edustavat keskeneräisen elämän koko kirjoa ja kauneutta. Podcasteissa Elina jutustelee tavallisten naisten ja miesten kanssa heidän elämänsä käänteistä vieraan valitsemassa paikassa. Näin ollen äänityksen taustalta saattaa kuulua niin linnunlaulua kuin lentokoneen tai vesijettien ääntäkin.

Luukut  valmistuivat alunperin joulukalenteriksi Kesken-sivuille.  Muutaman minuutin pituisissa Luukuissa Elina lukee omia runoja ja kertoo tarinoita niiden taustalta. Luukut sopivat kuunneltavaksi mihin tahansa vuodenaikaan.

Ps. Käytä kuunnellessasi kuulokkeita, niin äänenlaatu on paranee.

Luottamuskoulussa-äänitteet syntyivät aika ex-tempore korona-epidemian alkumetreille Sekunnit ja tunnit -blogisti Hanna Kivisalon kanssa. Ne ovat lyhyitä ja rohkaisevia tarinoita ja tekstejä luottamuksesta. 

 

Kesken-podcasteissa pohdiskelen keskeneräistä elämää ja sanojen merkitystä. Puhetta mm. onnellisuudesta, huolesta, luottamuksesta ja rukouksesta. Kesken-podcastit löydät mm. Spotifyista sekä mm. Google podcasteista.